Menu

Otroško varstvo

Spoštovana očka in mamica,
preživita brezskrbne urice na snegu! Za vajine otroke bomo v tem času poskrbeli v prijetnem namenskem prostoru, kjer nudimo varstvo otrok, starih med tri in šest let.

Otroško varstvo je zasnovano tako, da se vaši otroci pri nas prijetno počutijo. Skrbimo za kakovost ponudbe, zagotavljamo higienske standarde in namenjamo posebno pozornost varnosti malih obiskovalcev.

Kaj bodo otroci počeli? V primeru lepega vremena bomo veliko na zraku, kjer bomo iskali skriti zaklad, se sankali, izdelovali snežaka, pogledali krmišče za živali, obiskali jetijevo deželo…., v učilnici pa bomo plesali, peli, imeli ustvarjalno – likovne delavnice, pravljične urice, igrali družabne igre,….ipd. Starši, nič skrbet, tudi mi imamo otroke, tako nam brisanje noskov, lulanje, »akanje, preoblačenje,….in vse kar spada zraven, ni tuje.

Varstvo poteka med vikendi, počitnicami in prazniki. Termini otroškega varstva: 9.00 do 12.00 ter 13.00 do 16.00 Najdete nas v centru smučarskega centra Kope, v prostorih šole smučanja in deskanja na snegu Nitro Kope.

PRAVILA IN STANDARDI

Varstvo otrok

Ko se kapacitete otrok (prostora) napolnijo (max. 6 otrok na vzgojitelja), obisk oz. udeležba v varstvu zaradi zagotavljanja kakovosti ponudbe, žal ni več mogoča. Praviloma za varstvo skrbita dve vzgojiteljici. Predhodne rezervacije preko telefona so zaželene, saj si tako rezervirate mesto v skupini. Otroci se lahko varstva udeležijo le v spremstvu odrasle osebe (nad 18 let), katera prejme vse informacije na recepciji šole in za otroka podpiše izjavo o odgovornosti.

Hišni red

Otroško varstvo je zasnovano tako, da se najmlajši v varstvu prijetno počutijo. Skrbimo za kakovost ponudbe, zagotavljamo higienske standarde in namenjamo posebno pozornost varnosti malih obiskovalcev.

Bolezni

V našem varstvu skrbimo za redno čiščenje in zagotavljanje standardov, s katerimi se trudimo zmanjšati morebiten prenos bolezni. Otroci, ki se slabo počutijo ali so bolni, niso primerni za varstvo. Če po obisku našega varstva ugotovite, da so se pri otroku pojavili znaki nalezljive bolezni (kot npr. norice, ošpice ipd.), vas prosimo, da nas o tem nemudoma obvestite.

Higiena

Da bi prostore ohranili čiste in tako otroke, ki se radi igrajo na tleh, čim bolj zaščitili, priporočamo, da imajo otroci svoje copate. Lahko so tudi v nogavicah, nekaj parov copat pa je na voljo tudi na recepciji naše šole.

Cena

Cena: 15€ * / otrok (dopoldanski ali popoldanski program)
*cena vključuje varstvo otrok, tople napitke ter zdrav prigrizek.

Kontakt

Informacije / rezervacije na 041 246 238, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (zaradi omejenega števila so zaželene predhodne rezervacije).