NAŠE - - KOPE

Dobrodošli na akcijo, sprostitev in odklop. V neokrnjeno naravo najvišjega dela Pohorja. Že sprehod po pobočjih zelenega Pohorja in mogočnih gozdov zadostuje, da odklopite in si napolnite baterije. Če želite nekaj več, vas to poletje vabimo, da se nam pridružite na avanturi. Na kolesarjenje, pustolovsko doživetje, obisk Petelinjega jezera, igro disc golfa, na kulinarično razvajanje ali wellness v dvoje. Kam za vikend ali enodnevni izlet sploh ni več vprašanje. Vabljeni na nepozaben, dinamičen oddih v prelepo naravo – na Kope.

NITRO KOPE

NITRO KOPE predstavlja sinonim za kvalitetno zimsko in poletno avanturo. V sklopu dejavnosti pod blagovno znamko NITRO KOPE razvijamo zimski in letni turizem na gorsko-turističnem centru Kope. Vabljeni med nas, na vašo avanturo.

AKTIVNOSTI NA KOPAH

disc golf kope

DISC GOLF & MULTIGOLF

Podoben tradicionalnem golfu, le da namesto udarjanja žoge v luknjo, mečemo disk (frizbi) v posebej oblikovano kovinsko košaro. Cilj je isti: končati progo s čim manj meti. Brez skrbi, disk vam posodimo mi.

bike park nitro kope

BIKE PARK KOPE

Bike park Kope se nahaja Kopah in sicer na progi Pungart ter ponuja možnost zabave, adrenalina in športa za vso populacija, tako za profesionalne kolesarje, kot tudi tiste, ki se bodo z ovirami na progi srečali prvič. Namenjen je individualnim rekreativcem, skupinam in družinam.

vodene kolesarske ture

E-BIKE POINT

Električno kolo, tudi e-bike ali e-kolo, je kolo z integriranim elektromotorjem za pogon. Je eno izmed najbolj energetsko učinkovitih načinov prevoza in je izredno učinkovito pri premagovanju brezpotij. Sposodite si ga in bodite presenečeni.

Lukov dom Kope

NAMESTITVE NA KOPAH

Preživite noč v Grmovškovem ali Lukovem domu, apartmajih ali na postajališču za avtodome, vse le nekaj korakov od središča dogajanja. Kliknite na sliko ali povezavo ter si oglejte možnosti namestitev, ki jih čez poletje nudi ponudnik Vabo.

Lukov dom Kulinarika

KULINARIKA

V osrčju Kop je več restavracij in priljubljen Holcer pub. Preverite raznoliko kulinariko ponudnika Vabo s klikom na sliko ali povezavo.

VEMO, KAJ POČNEMO

  • Kar delamo, delamo s srcem in strastjo
  • Čez poletje ponujamo široko paleto programov in aktivnosti
  • Varujemo naravo, za nami ne ostane nič
  • Imamo več kot 20 let izkušenj pri delu z ekipami in otroci
  • Naša doživetja so posebna, drugačna, edinstvena, zabavna in varna
  • Dogodivščine izvajamo na treh svojevrstnih lokacijah na Koroškem
  • S partnerjem Vabo d.o.o poskrbimo za nastanitev ter vrhunsko kulinariko

NUDIMO VAM

TEAM BUILDING

Našim strankam omogočamo izvedbo pustolovskih doživetij in teambuildingov na višinskih, nizkih, pustolovskih in športnih postajah, ki se nahajajo v doživljajskih parkih sredi neokrnjene narave. Vaje in igre po programu Outdoor Experience®

IZPOSOJA KOLES

Pri nas si lahko izposodite brezhibna gorska kolesa proizvajalcev Specialized, Scott, Cube, Bergamont in Nakita. V ponudbi imamo električna kolesa, polnovzmetena “all mountain” kolesa, Dirt kolesa, otroška »fat bike« kolesa in poganjalčke.

SERVIS KOLES

Ponujamo kvaliteten in hiter servis vseh vrst MTB koles. Naši mojstri bodo pregledali in popravili kolesa vseh znamk, od osnovnih do zahtevnejših nastavitev, tako da bo vaše kolo pripravljeno na nove podvige.

VODENE KOLESARSKE TURE

Ponujamo različne kolesarske ture, ki poleg večurnega ali celodnevnega kolesarjenja vsebujejo tudi, glede na izbrano turo, različno vsebino z različno tematiko.

PUSTOLOVSKA DOŽIVETJA

Gostom in obiskovalcem ponujamo plezalno adrenalinsko doživetje, primerno za vse generacije. Splezali boste na čisto pravo, 16m visoko pohorsko smreko. Če si le upate, vas mi peljemo.

IZPOSOJA DISCOV

Pri nas si lahko izposodite disce, opremo za multigolf, žoge za nogogolf. Za večje skupine omogočamo vodenje in organizacijo igre ter ponujamo tečaje iz pravilnega načina igre disc golf.

Doživite čar poletne pravljice, raziskujte naravo, doživite naše ponujene aktivnosti ali preprosto razvajajte svoje brbončice ob domači kulinariki.