Kope Bike Park

Bike park Kope ima trenutno urejene štiri različne trase: Flow, Borovničke in Air (Pro) line ter otroško Mini trail progo. Med seboj se ločijo po tehnični zahtevnosti in različnih objektih, ki so na vsakem trailu zgrajeni umetno ali pa so za popestritev traila uporabljene naravne ovire.

MINI TRAIL

Za najmlajše ponujamo mini bike park (pump track) v katerega je vkomponirani tekoči trak in različni objekti od valov, malih skokov ter ovir.

MINI TRAIL

Odličen poligon za učenje malčkovih motoričnih sposobnosti.
Najem koles in opreme

BOROVNIČKE TRAIL

Trasa je speljana skozi pohorske gozdove, ozko ovinkanje mimo starih smrek.

BOROVNIČKE TRAIL

Vožnja čez korenine zahteva nekoliko več tehničnega znanja in dobro blaženje.
Najem koles in opreme

FLOW TRAIL

Namenjen kolesarjem, ki uživajo v tekoče izpeljani trasi brez večjih grobih ovir in v vožnji v oblikovanih ovinkih (Wall ride).

FLOW TRAIL

Flow trail je opremljen z različnimi objekti, da vse skupaj le ni preenostavno.
Najem koles in opreme

AIR (PRO) LINE

Namenjena le profesionalnim kolesarjem. Vsebuje lesene podeste, mostičke in skoke (cca. 12 m).

PROGA PRO LINE

Sestavljena iz velikih objektov, ki od kolesarja zahtevajo izjemno tehnično znanje vožnje z gorskim kolesom.
Najem koles in opreme

Bike park Kope se loči od ostalih zaradi treh povsem različnih linij. Kolesarji si lahko izberejo linijo, ki ustreza njihovim sposobnostim. Vsi objekti imajo »obvoz«, tako, da vsaka linija omogoča vožnjo z različno stopnjo zahtevnosti. Posebna je air linija (za zelo izkušene kolesarje – tekmovalce) katero se poslužujejo le najboljši downhilerji. Linija je sestavljena iz več zaporednih skokov, dropov in velikih skakalnic (Berta).

Vozovnica

Bike park Kope
18 že od
  • Celodnevna vozovnica z malico
  • Dopoldanska vozovnica z malico (9:00 - 13:00)
  • Popoldanska vozovnica (13:00-17:00)
  • Večdnevna izposoja
UGODNO

Doživite lepote Kop, medtem ko kolesarite

Poleg dobro urejenih in utrjenih trailov pa velja izpostaviti še lokalno okolje. Vožnja po pohorski naravi je res izjemna. 

Na 1500 m.n.v. v soncu med smrekami, ob petelinjem jezeru in z razgledom na Dravsko dolino in avstrijsko hribovje na eni ter na Mislinjsko dolino in pogledom na Kamniško-Savinjske Alpe ter Karavanke na drugi strani, je vožnja po bike parku Kope res nekaj kar nas dela drugačne od ostalih.

SERVIS KOLES

Ponujamo kvaliteten in hiter servis vseh vrst MTB koles. Naši mojstri bodo pregledali in popravili kolesa vseh znamk, od osnovnih do zahtevnejših nastavitev, tako da bo vaše kolo pripravljeno na nove podvige.

KOPE E-BIKE POINT

Lažje, hitreje, močneje. Z manj težav do cilja. Električno kolo vam olajša vožnjo, pomaga premagovati klance in razdalje, ki jih sicer ne bi zmogli. Z električnimi kolesi lažje dosežemo zastavljen cilj, katerega drugače ne bi zmogli, tako nas v naravi čaka obilo novih doživetij. Prednost električnih koles je  v tem, da jih lahko uporabljajo prav vsi. Omogočajo vam, da ponovno začutite svobodo gibanja.

NAMIGI ZA PREOSTALI ČAS

IZPOSOJA DISCOV

Pri nas si lahko izposodite disce, opremo za multigolf, žoge za nogogolf. Za večje skupine omogočamo vodenje in organizacijo igre ter ponujamo tečaje iz pravilnega načina igre disc golf.

TEAM BUILDING

Našim strankam omogočamo izvedbo pustolovskih doživetij in teambuildingov na višinskih, nizkih, pustolovskih in športnih postajah, ki se nahajajo v doživljajskih parkih sredi neokrnjene narave. Vaje in igre po programu Outdoor Experience®

VODENE KOLESARSKE TURE

Ponujamo različne kolesarske ture, ki poleg večurnega ali celodnevnega kolesarjenja vsebujejo tudi, glede na izbrano turo, različno vsebino z različno tematiko.

PUSTOLOVSKA DOŽIVETJA

Gostom in obiskovalcem ponujamo plezalno adrenalinsko doživetje, primerno za vse generacije. Splezali boste na čisto pravo, 16m visoko pohorsko smreko. Če si le upate, vas mi peljemo.