DISC GOLF

Disc Golf je igra zelo podobna tradicionalnemu golfu, le da namesto udarjanja žoge v luknjo, mečemo disk (frizbi) v posebej oblikovano kovinsko košaro. Cilj je isti: končati progo s čim manj meti.

 

ZAKAJ BI IGRALI DISC GOLF?

Dandanes vse več in več ljudi išče in posega po različnih vrstah rekreacije. Disk golf krepi koncentracijo, spodbuja “faiplay” in ponuja športno sprostitev v naravi. Igra ne zahteva nobenega predznanja. Igra se v naravi, v soncu, dežju ali snegu, brez posebnega urnika. Runda z 18-imi luknjami traja od ene do dveh ur in se lahko igra samostojno ali v skupini. 

Tako je disk golf primerna rekreacija za moške in ženske, mlade in starejše, družine z majhnimi otroki ali posameznike. Ker je disk golf tako preprost za razumevanje in uživanje, ni izključen nihče.

Dobrodošli na Kope, kjer se boste že od 5€ na izposojen disk imeli priložnost preizkusiti v igri disc golfa.

JE MORDA MULTIGOLF VAŠA IGRA?

MultiGolfPark je inovativno športno igrišče, ki združuje park golf, disk golf in nogogolf. Takšno igrišče ponuje več zabave in več športa za vse. Vsi trije športi so zelo preprosti in ne zahtevajo dolgotrajnega usposabljanja in poglobljene športne priprave.

NUDIMO IZPOSOJO DISCOV, TEČAJE IN VODENJE IGRE

Pri nas si lahko izposodite disce, opremo za multigolf, žoge za nogogolf. Za večje skupine omogočamo vodenje in organizacijo igre ter ponujamo tečaje iz pravilnega načina igre disc golf.

NAMIGI ZA PREOSTALI ČAS

TEAM BUILDING

Našim strankam omogočamo izvedbo pustolovskih doživetij in teambuildingov na višinskih, nizkih, pustolovskih in športnih postajah, ki se nahajajo v doživljajskih parkih sredi neokrnjene narave. Vaje in igre po programu Outdoor Experience®

IZPOSOJA KOLES

Pri nas si lahko izposodite brezhibna gorska kolesa proizvajalcev Specialized, Scott, Cube, Bergamont in Nakita. V ponudbi imamo električna kolesa, polnovzmetena “all mountain” kolesa, Dirt kolesa, otroška »fat bike« kolesa in poganjalčke.

SERVIS KOLES

Ponujamo kvaliteten in hiter servis vseh vrst MTB koles. Naši mojstri bodo pregledali in popravili kolesa vseh znamk, od osnovnih do zahtevnejših nastavitev, tako da bo vaše kolo pripravljeno na nove podvige.

VODENE KOLESARSKE TURE

Ponujamo različne kolesarske ture, ki poleg večurnega ali celodnevnega kolesarjenja vsebujejo tudi, glede na izbrano turo, različno vsebino z različno tematiko.

PUSTOLOVSKA DOŽIVETJA

Gostom in obiskovalcem ponujamo plezalno adrenalinsko doživetje, primerno za vse generacije. Splezali boste na čisto pravo, 16m visoko pohorsko smreko. Če si le upate, vas mi peljemo.

IZPOSOJA DISCOV

Pri nas si lahko izposodite disce, opremo za multigolf, žoge za nogogolf. Za večje skupine omogočamo vodenje in organizacijo igre ter ponujamo tečaje iz pravilnega načina igre disc golf.