E-BIKE POINT

Električno kolo, tudi e-bike ali e-kolo, je kolo z integriranim elektromotorjem za pogon. E-bike kolesa uporabljajo polnilne baterije, ki jih je možno večkrat napolniti. Z pomočjo baterije kolo doseže najvišjo hitrost 25 km/h, nad to hitrostjo baterija ne pomaga več. 

ZAKAJ E-BIKE? KER JE LAŽJE, UDOBNEJE IN ZA VSAKOGAR

Električna kolesa so eden izmed najbolj energetsko učinkovitih načinov prevoza, saj so 18-krat bolj učinkovita kot terenec SUV pri premagovanju brezpotij. Poleg tega so vozila z ničnimi emisijami, ne onesnažujejo zraka in prispevajo k zdravju kolesarja s telovabo. Z našimi  električnimi kolesi lahko vsak kolesari dlje in lažje, prav tako so primerna za resnejše ture in odkrivanje pohorskih lepot.

Električno kolo "Premium"

Polnovzmeteno
25 že od
  • E-kolo Premium
  • Polnovzmeteno
  • Servisirano
POPULARNO

IZPOSOJA KOLES

Ponujamo vam izposojo električnih koles. Vsa kolesa so redno vzdrževana in pripravljena na vaše aktivnosti. V naši rent floti lahko dobite poleg električnih koles tudi gorska polno vzmetena rail in enduro koles.

VODENE KOLESARSKE TURE

Ponujamo različne kolesarske ture, ki poleg večurnega ali celodnevnega kolesarjenja vsebujejo tudi, glede na izbrano turo, različno vsebino z različno tematiko.

NAMIGI ZA PREOSTALI ČAS

TEAM BULDING

Našim strankam omogočamo izvedbo pustolovskih doživetij in teambuildingov na višinskih, nizkih, pustolovskih in športnih postajah, ki se nahajajo v doživljajskih parkih sredi neokrnjene narave. Vaje in igre po programu Outdoor Experience®

SERVIS KOLES

Ponujamo kvaliteten in hiter servis vseh vrst MTB koles. Naši mojstri bodo pregledali in popravili kolesa vseh znamk, od osnovnih do zahtevnejših nastavitev, tako da bo vaše kolo pripravljeno na nove podvige.

PUSTOLOVSKA DOŽIVETJA

Gostom in obiskovalcem ponujamo plezalno adrenalinsko doživetje, primerno za vse generacije. Splezali boste na čisto pravo, 16m visoko pohorsko smreko. Če si le upate, vas mi peljemo.

IZPOSOJA DISCOV

Pri nas si lahko izposodite disce, opremo za multigolf, žoge za nogogolf. Za večje skupine omogočamo vodenje in organizacijo igre ter ponujamo tečaje iz pravilnega načina igre disc golf.