HOLCERČKOVA ORIENTACIJSKA DOGODIVŠČINA

SPOZNAJ HOLCERČKOVO ZGODBO IN NAJDI ZAKLAD NA KOPAH

Pozdravljeni na simpatičnem in čudovitim delu Pohorja na Kopah, kjer prebiva tudi dobrosrčen škrat, ki sliši na ime Holcerček in vas bo s svojimi prijatelji popeljal skozi svojo zgodbo vse do skritega zaklada. Po označeni poti boste iskali njegove tematske točke, spoznali zgodbico o Petelinjem jezeru, Holcerčku, Povodnem možu in skritem zakladu. 

Povodni mož

Cilj je poiskati skriti zaklad in rešiti vse naloge v tematski knjižici. Na vsaki točki odtisnete žig točke, preberete del zgodbe in opravite eno od nalog, ki jo ima Holcerček pripravljeno za vas. Izbirate lahko med krajšo in daljšo različico poti, odvisno koliko časa in želje po gibanju imate. Na poti si vzemite čas za opazovanje čudovite narave, nadihajte se čistega zraka in vzemite si čas za počitek. 

Za pomoč imate v knjižici še zemljevid, da se slučajno ne izgubite. Ko najdete vse točke, opravite vse naloge v tematski knjižici in zberete vse žige, se odpravite v NITRO KOPE, kjer dobite simpatično darilo, bogatejši pa boste za super dogodivščino.

Odlična dogodivščina za otroke in družine. Predhodna rezervacija ni potrebna. Za več informacij nas pokličite ali nam pišite na spodnje kontakte.

Dogodiščine se udeležite vsak dan med 9:00 – 17:00

PUSTOLOVSKA DOŽIVETJA

Si želite avanturo? Želite odmik od vsakodnevnega vrveža in naporne službe? Na najvišjem delu Pohorja, v osrčju narave med krošnjami dreves se lahko sprostite in napolnite z energijo z novimi pustolovščinami.

NAMIGI ZA PREOSTALI ČAS

TEAM BULDING

Našim strankam omogočamo izvedbo pustolovskih doživetij in teambuildingov na višinskih, nizkih, pustolovskih in športnih postajah, ki se nahajajo v doživljajskih parkih sredi neokrnjene narave. Vaje in igre po programu Outdoor Experience®

IZPOSOJA KOLES

Pri nas si lahko izposodite brezhibna gorska kolesa proizvajalcev Specialized, Scott, Cube, Bergamont in Nakita. V ponudbi imamo električna kolesa, polnovzmetena “all mountain” kolesa, Dirt kolesa, otroška »fat bike« kolesa in poganjalčke.

SERVIS KOLES

Ponujamo kvaliteten in hiter servis vseh vrst MTB koles. Naši mojstri bodo pregledali in popravili kolesa vseh znamk, od osnovnih do zahtevnejših nastavitev, tako da bo vaše kolo pripravljeno na nove podvige.

VODENE KOLESARSKE TURE

Doživite naval adrenalina svojim ali izsposojenim kolesom. Smučarska proga Pungart se poleti spremeni v bajkerski raj.

PUSTOLOVSKA DOŽIVETJA

Gostom in obiskovalcem ponujamo plezalno adrenalinsko doživetje, primerno za vse generacije. Splezali boste na čisto pravo, 16m visoko pohorsko smreko. Če si le upate, vas mi peljemo.

IZPOSOJA DISCOV

Gostom in obiskovalcem ponujamo plezalno adrenalinsko doživetje, primerno za vse generacije. Splezali boste na čisto pravo, 16m visoko pohorsko smreko. Če si le upate, vas mi peljemo.