KONTAKT

Nitro Kope predstavlja sinonim za kvalitetno zimsko in poletno avanturo. V sklop dejavnosti pod blagovno znamko NITRO KOPE razvijamo zimski in letni turizem na gorsko turističnem centru Kope. Vabljeni med nas.

NITRO KOPE

Kako do Kop?

Iz smeri Maribora po Dravski dolini: peljite vse do Slovenj Gradca in v krožnem križišču pri Hoferju izberete 3 odcep (Legen, Kope) in nadaljujete z vožnjo 16 km vse do smučarskega središča Kope.
Iz smeri Ljubljane in Celja: ko prevozite Velenje in Mislinjo v kraju Šmartno ori Slovenj Gradcu zavijete desno in nadaljujete 13 km do Kop. Če odcep zgrešite nadaljujte ravno po regionalni cesti in v Slovenj Gradcu pri Hoferju izberete 1 odcep (Legen, Kope) ter nadaljujete z vožnjo 16 km vse do smučarskega središča Kope.

SPRAŠUJEJO NAS, OD KOD IME NITRO KOPE

Ko slišite besedo NITRO, najprej besedo povežete z eksplozivno tekočino “nitroglicerin”, katera je brezbarvna, sladka, gosta, eksplozivna tekočina. Eksplozivna moč nitroglicerina izhaja iz detonacije, zato v primerjavi z ostalimi eksplozivi NITRO predstavlja visoko eksplozivnost. Prav to je razlog, da so različna podjetja širom sveta besedo NITRO uporabila za svoj “brand”, saj jim beseda Nitro nudi naboj eksplozivnosti in drugačnosti. 

Izpeljanko besede NITRO najdemo v najbolj pristižnih adrenalinskih tekmovanjih, bodisi iz sveta moto športa ali ekstremnih podvigih najrazličnejših športov.

Tudi mi smo že več kot dvajset let povezani z nabojem eksplozivnosti, vendar v svoji podobi ves čas zasledujemo podobo morskega psa, s katerim smo prepoznavni širom Slovenije. V naši novi, sveži in atraktivni podobi boste v obrobljenem krogu našli plavut morskega psa, če dodamo še malo domišlije, pa boste v našem logotipu našli tudi s snegom pobeljen hrib ali narobe obrnjen zob morskega psa. Domišlija nima meja, res smo drugačni od drugih.