MULTIGOLF

MultiGolfPark je inovativno športno igrišče, ki združuje park golf, disk golf in nogogolf. Multigolf igrišče ponuje več zabave in več športa za vse. Vsi trije športi so zelo preprosti in ne zahtevajo dolgotrajnega usposabljanja in poglobljene športne priprave.

ZAKAJ BI IGRALI MULTIGOLF?

Proge so krajše in enostavnejše kot na specializiranih igriščih, zato se lahko hkrati zabavajo otroci, njihovi starši in tudi stari starši. Različne ovire, kot so drevesa, neravni teren in razne umetne ovire pa naredijo igro še bolj zanimivo in dinamično.

Koncept igrišča je zastavljen tako, da lahko različni igralci igrajo različne športe na istem mestu, pri čemer je končni cilj za vsetri športe na istem mestu. Na koncu vsake proge je diskgolf koš z integrirano luknjo za park golf in nogogolf. Začetna cona in končni cilj je za vse tri športe enak.

NUDIMO IZPOSOJO DISCOV, ŽOG, PALIC IN VODENJE IGRE

Pri nas si lahko izposodite disce, opremo za multigolf, žoge za nogogolf. Za večje skupine omogočamo vodenje in organizacijo igre ter ponujamo tečaje iz pravilnega načina igre multigolf.

NAMIGI ZA PREOSTALI ČAS

TEAM BUILDING

Našim strankam omogočamo izvedbo pustolovskih doživetij in teambuildingov na višinskih, nizkih, pustolovskih in športnih postajah, ki se nahajajo v doživljajskih parkih sredi neokrnjene narave. Vaje in igre po programu Outdoor Experience®

IZPOSOJA KOLES

Pri nas si lahko izposodite brezhibna gorska kolesa proizvajalcev Specialized, Scott, Cube, Bergamont in Nakita. V ponudbi imamo električna kolesa, polnovzmetena “all mountain” kolesa, Dirt kolesa, otroška »fat bike« kolesa in poganjalčke.

SERVIS KOLES

Ponujamo kvaliteten in hiter servis vseh vrst MTB koles. Naši mojstri bodo pregledali in popravili kolesa vseh znamk, od osnovnih do zahtevnejših nastavitev, tako da bo vaše kolo pripravljeno na nove podvige.

VODENE KOLESARSKE TURE

Ponujamo različne kolesarske ture, ki poleg večurnega ali celodnevnega kolesarjenja vsebujejo tudi, glede na izbrano turo, različno vsebino z različno tematiko.

PUSTOLOVSKA DOŽIVETJA

Gostom in obiskovalcem ponujamo plezalno adrenalinsko doživetje, primerno za vse generacije. Splezali boste na čisto pravo, 16m visoko pohorsko smreko. Če si le upate, vas mi peljemo.

IZPOSOJA DISCOV

Pri nas si lahko izposodite disce, opremo za multigolf, žoge za nogogolf. Za večje skupine omogočamo vodenje in organizacijo igre ter ponujamo tečaje iz pravilnega načina igre disc golf.