TEAM BUILDING

Našim strankam omogočamo izvedbo team building-a in pustolovskih doživetij na višinskih, nizkih, pustolovskih in športnih postajah, ki se nahajajo v doživljajskih parkih sredi neokrnjene narave. To kombiniramo z vajami/igrami po programu Outdoor Experience®, ki združujejo elemente doživljajske pedagogike, veščin dobrega shajanja, spoznavanje lastnih sposobnosti in meja, reševanje problemov in pristope za boljše delovanje skupin. Naše programe izvajamo za osnovne in srednje šole, študente, podjetja in družine.

AKTIVNO DRUŽENJE PO PROGRAMU

Program Outdoor Experience® združuje elemente doživljajske pedagogike in veščin dobrega shajanja, pristope za spoznavanje posameznikovih še neodkritih sposobnosti in meja, pristope za timsko in hkrati samostojno reševanje problemov, pristope za povezovanje in boljše delovanje skupin ter omogoča doživljanje narave, soljudi in samega sebe kot avanturo.

V pustolovskem okolju se posameznik v varnih pogojih in pod nadzorom kvalificiranih trenerjev približa osebnim omejitvam in jih v sledeči refleksiji prenese v svoje socialno okolje. Za udeleženca naj bi bilo delovno okolje v nasprotju z njegovim vsakdanom in družbeno-socialnim okoljem, zato naj bi ga spodbudilo sprejeti nove izzive. 

Posebnost programa Outdoor Experience® predstavlja tudi kombinacija med seboj različnih postaj, ki omogoča prilagojeno izvedbo programov za vsakega posameznika ali skupino. Izvedba se lahko prilagaja tudi, ko je skupina že v parku in izvaja aktivnosti, kar nas dela edinstvene. To je po eni stani mogoče zaradi fleksibilnosti delovnih postaj, po drugi pa zaradi naših izjemno strokovno usposobljenih trenerjev, ki morajo potek aktivnosti prilagajati značilnostim skupin/posameznikov.

ZAKAJ TEAM BUILDING Z NAMI?

  • razvoj timskega duha
  • krepitev medsebojnih odnosov
  • neformalno druženje
  • možnost preizkušnje samega sebe in krepitve telesa
  • kvalitetno preživljanje časa na svežem zraku
  • zabava

Team Building

po programu Outdoor Experience®
60 na osebo
  • Organizacija
  • Varovanje
  • Vodenje
  • 4 do 6 ur
PRIMERNO ZA PODJETJA

Pokličite na telefonsko ali pišite na e-mail za dodatne informacije in dogovor o terminu

ZA TUDI

PUSTOLOVSKA DOŽIVETJA

Gostom in obiskovalcem ponujamo plezalno adrenalinsko doživetje, primerno za vse generacije. Splezali boste na čisto pravo, 16m visoko pohorsko smreko. Če si le upate, vas mi peljemo.

VODENE KOLESARSKE TURE

Ponujamo različne kolesarske ture, ki poleg večurnega ali celodnevnega kolesarjenja vsebujejo tudi, glede na izbrano turo, različno vsebino z različno tematiko.

NAMIGI ZA PREOSTALI ČAS

IZPOSOJA DISCOV

Gostom in obiskovalcem ponujamo plezalno adrenalinsko doživetje, primerno za vse generacije. Splezali boste na čisto pravo, 16m visoko pohorsko smreko. Če si le upate, vas mi peljemo.

IZPOSOJA KOLES

Pri nas si lahko izposodite brezhibna gorska kolesa proizvajalcev Specialized, Scott, Cube, Bergamont in Nakita. V ponudbi imamo električna kolesa, polnovzmetena “all mountain” kolesa, Dirt kolesa, otroška »fat bike« kolesa in poganjalčke.

SERVIS KOLES

Ponujamo kvaliteten in hiter servis vseh vrst MTB koles. Naši mojstri bodo pregledali in popravili kolesa vseh znamk, od osnovnih do zahtevnejših nastavitev, tako da bo vaše kolo pripravljeno na nove podvige.