IZPOSOJA SMUČARSKE OPREME

ŽELITE UŽIVATI V SMUČARSKIH RADOSTIH, VENDAR NIMATE OPREME?

POSEBNA PONUDBA!

Tedenska ali sezonska izposoja smučarske ali borderske opreme. Za rezervacije pokličite: (+386 41 246 238)
UGODNO

Se vam nakup svoje opreme ne zdi smiselen, saj smučarsko opremo uporabljate le nekaj dni na leto? Za vas imamo idealno rešitev in sicer najem namesto nakupa.

Vso opremo (smuči/desko, čevlje, palice, čelado, smučarska očala) vam priskrbimo mi iz naše izposojevalnice. Vsako leto pa za vas organiziramo tudi brezplačne teste smuči ter snowboardov.

Ponujamo vam najnovejšo smučarsko opremo, ki je redno vzdrževana, tako bodo užitki na snegu prijetnejši in predvsem bolj varni. Izbirate lahko med otroško opremo, comfort opremo in premium razredom.

Izposoja otroškega kompleta

Smučarski ali snowboard komplet
10 pol dneva
  • Smuči / board
  • Pancarji / buci
  • Čelada
  • Za otroke do 7 let

Oprema Premium

Alpske smuči ali snowboard
15 pol dneva
  • Vrhunska kakovost
  • Sezona 2020/21
  • Komplet Premium od 25€ dalje
IZPOSTAVLJAMO

POVPRAŠEVANJE PO IZPOSOJI SMUČARSKE OPREME

OSTALE ZIMSKE AKTIVNOSTI

ELAN TEST CENTER

V sklopu šole smučanj&deskanja Nitro Kope ponujamo izposojevalnico in ELAN SKI test center. Vabimo vas da nas obiščete v našem test centru in preizkusite najnovejšo tehnologijo smuči ELAN.

TEČAJI DESKANJA

Za začetnike ali nadaljevalce - izkušena ekipa učiteljev boardanja Nitro Kope bo vas ali vašega otroka izučila in nadgradila v tem čudovitem adrenalinskem športu. Preverite več.

TEČAJI SMUČANJA

Začetni in nadaljevalni tečaji potekajo vsak dan zimske sezone med 9.00 in 16:00 ter po dogovoru na nočni smuki. Izvedite več o našem načinu poučevanja in prijavite sebe ali vašega otroka na tečaj smučanja.

ORGANIZACIJA TEKMOVANJ

Smučarsko ali deskarsko tekmovanje je idealna priložnost za zabavno, športno in sproščujoče druženje s prijatelji, sodelavci ali poslovnimi partnerji. Poskrbimo za celotno organizacijo

KRPLJANJE PO KOPAH

Doživite Kope v drugačni luči po poteh Ribniške koče, Partizanskega doma, bivše postojanke Zajc in Črnega Vrha. .Sprostite se in uživajte v eni izmed lepših oblik zimskih športnih aktivnosti – krpljanju

HOLCER KING

Če vas nore zabave v Holcerju ne pustijo ravnodušne in želite zabavo združit z avanturo, potem je Holcer King pravo doživetje. Skupaj z zaključeno družbo se s “party ratrakom” podaj na raziskovanje pohorskih lepot z obiskom turističnih kmetij. ​