INFORMACIJE

DOZVOLITE NAMA, DA VAS POZOVEMO MEĐU NAS U NETAKNUTU PRIRODU SLOVENJGRAŠKOG POHORJA NA JEDINSTVENU SKIJALIŠTE NA KOROŠKEM – SPORTSKO-TURISTIČKI CENTAR KOPE.

Škola skijanja i bordanja Nitro je aktivna na rekreativnom skijalištu Kope, gdje imamo svoju školu skijanja i bordanja, iznajmljivanje i brzi servis opreme pored traka i sedežnice Pungart i trake Sedlo u samom središtu skijališkog centra. Naše programe radimo za predškolsku djecu, djecu iz osnovnih škola, đake, studente, umirovljenike i sve mlade po srcu, za svu populaciju. Isto tako nudimo asistencu na školama u prirodi i radimo dodatne aktivnosti za srednje škole, u našom društvu dobro se provedu i različite ekipe u organizaciji sindikalnih utakmica.

Kope su bile u sveslovenskoj akciji  „naj skijalište“ proglašene za najviše omiljeno slovensko skijalište prošle godine. Skijalište na Kopama u nadmorskoj visini do 1500 nudi skijanje od sredine prosinca do kraja travnja.

Kombinacija prirodnog i umjetnog snijega, umjetno zasneživanje, 6 liftova, 2 četiri-sedežnici, cross-country skijanje, sankanje, nove kapacitete za spavanje, diječji poligon….sa time Kope su stupile na put ubrzanog razvoja skijaškog turizma.


U ovojgodišnji zimskoj sezoni pojavljamo se u novom odjelu, sa puno novostima i želju po dokazu, da smo dobri.

Za više informacija uvijek smo dostupni na gore navedenim kontaktima