ORGANIZACIJA TEKMOVANJ

SMUČARSKO ALI DESKARSKO TEKMOVANJE JE IDEALNA PRILOŽNOST ZA ZABAVNO, ŠPORTNO IN SPROŠČUJOČE DRUŽENJE S PRIJATELJI, SODELAVCI ALI POSLOVNIMI PARTNERJI

Za vas, vaše sodelavce in prijatelje na smučišču Kope organiziramo primerjalne tekme v smučanju, deskanju na snegu, teku na smučeh, vožnje z mini rafti in različnimi športno-zabavnimi rekviziti ali kombinaciji vsega naštetega.

Organizaciji tekmovanja se posvetimo 100% resno, tekmovanje pa organiziramo po vaših željah.

Ena najlepših prog “t.i. smuk proga Pungart”, je primerna za vse kategorije katera se nahaja v idilični naravi smučišča Kope. Progo prilagodimo vašim željam, saj lahko postavimo kombinacijo vsl, skicross in “banked” proge, majhni skoki, valovi, bande,… pa naredijo tekmo privlačnejšo ter predvsem bolj pestro za vse udeležence. Za vaše zadovoljstvo bodo poskrbeli za kompletno ponudbo, od cenejših kart, gostinskih storitev, podelitev in animacijo.

Za več informacij smo vedno na razpolago na zgornjih kontaktih

OSTALE ZIMSKE AKTIVNOSTI

TEČAJI SMUČANJA

Začetni in nadaljevalni tečaji potekajo vsak dan zimske sezone med 9.00 in 16:00 ter po dogovoru na nočni smuki. Izvedite več o našem načinu poučevanja in prijavite sebe ali vašega otroka na tečaj smučanja.

KRPLJANJE PO KOPAH

Doživite Kope v drugačni luči po poteh Ribniške koče, Partizanskega doma, bivše postojanke Zajc in Črnega Vrha. .Sprostite se in uživajte v eni izmed lepših oblik zimskih športnih aktivnosti – krpljanju

IZPOSOJA OPREME

Ponujamo vam najnovejšo smučarsko opremo, ki je redno vzdrževana, tako bodo užitki na snegu prijetnejši in predvsem bolj varni. Izbirate lahko med otroško opremo, comfort opremo in premium razredom.

ZIMSKA ŠOLA V NARAVI

Imamo veliko izkušenj na področju poučevanja smučanja za šole v naravi in izbirne vsebine. Vsa leta skozi zimsko sezono sodelujemo z več kot tridesetimi šolami. Preverite našo ponudbo in nas kontaktirajte.

HOLCER KING

Če vas nore zabave v Holcerju ne pustijo ravnodušne in želite zabavo združit z avanturo, potem je Holcer King pravo doživetje. Skupaj z zaključeno družbo se s “party ratrakom” podaj na raziskovanje pohorskih lepot z obiskom turističnih kmetij. ​

SERVIS SMUČI

Najnovejši smučarski servis na Kopah, ki se naslanja na tehnologijo vodilne svetovne znamke na področju servisiranja smuči in snowboardov – Wintersteiger.