SKI CROSS

ZIMSKO ADRENALINSKO DOŽIVETJE NA KOPAH

Zabava in delček adrenalina, vse to ponuja SKI CROSS proga na smučišču KOPE. Dokaj mlada zimska športna disciplina se uvršča pod smučanje prostega sloga, ampak vsako leto pridobiva na veljavi. Preizkusi različne ovire, skoke, zavoje in tako spoznaj smučarski kros ter razširi svoj spekter smučarskega znanja.

Proga ponuja različne stopnje težavnosti, zato ste vabljeni vsi ljubiteljski smučarji in deskarji, tekmovalci alpskih in feestyle klubov, mogoče celo izkoristite priložnost in za svoje otroke oz. tekmovalce organizirate ski cross kamp.

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali.

OSTALE ZIMSKE AKTIVNOSTI

TEČAJI DESKANJA

Za začetnike ali nadaljevalce - izkušena ekipa učiteljev boardanja Nitro Kope bo vas ali vašega otroka izučila in nadgradila v tem čudovitem adrenalinskem športu. Preverite več.

TEČAJI SMUČANJA

Začetni in nadaljevalni tečaji potekajo vsak dan zimske sezone med 9.00 in 16:00 ter po dogovoru na nočni smuki. Izvedite več o našem načinu poučevanja in prijavite sebe ali vašega otroka na tečaj smučanja.

ELAN TEST CENTER

V sklopu šole smučanj&deskanja Nitro Kope ponujamo izposojevalnico in ELAN SKI test center. Vabimo vas da nas obiščete v našem test centru in preizkusite najnovejšo tehnologijo smuči ELAN.

SERVIS SMUČI

Najnovejši smučarski servis na Kopah, ki se naslanja na tehnologijo vodilne svetovne znamke na področju servisiranja smuči in snowboardov – Wintersteiger.

KRPLJANJE PO KOPAH

Doživite Kope v drugačni luči po poteh Ribniške koče, Partizanskega doma, bivše postojanke Zajc in Črnega Vrha. .Sprostite se in uživajte v eni izmed lepših oblik zimskih športnih aktivnosti – krpljanju

HOLCER KING

Če vas nore zabave v Holcerju ne pustijo ravnodušne in želite zabavo združit z avanturo, potem je Holcer King pravo doživetje. Skupaj z zaključeno družbo se s “party ratrakom” podaj na raziskovanje pohorskih lepot z obiskom turističnih kmetij. ​